This website uses cookies for its necessary functions and we also use Google Analytics. If you continue to surf the site, you agree to the use of cookies. Further details can be found in our privacy policy.

Formadora

Ruty Bar

Tel Aviv, Israel

Ruty Bar, MA, es va graduar a la Rubin Academy of Dance and Music de Jerusalem i va obtenir un Màster en Teràpia del Moviment (Movement Therapy) a la Universitat de Lesley Boston University. Per al seu Màster, el tema central de la seva tesi va se la “connexió cos-ment” (body-mind connection) i la utilització del Mètode Feldenkrais per a tractar a persones amb diferents tipus i graus de deficiències.

Ruty ha estat molt afortunada ja que durant la seva joventut va rebre sessions individuals del Dr. Moshé Feldenkrais la qual cosa la va conduir a apuntar-se a la primera formació professional del Mètode Feldenkrais patrocinada per la “International Fendelkrais Federation” a Tel-Aviv el 1984.

Ruty és una formadora del Mètode Feldenkrais amable, carinyosa i sofisticada. Ensenya i dirigeix formacions a Israel, a la ciutat de Tel-Aviv.

Ruty ensenya en les següents formacions