Visita’ns gratis en una formació i experimenta el Feldenkrais!

Ens és molt grat comptar amb visitants a les nostres formacions. Una formació és un espai obert per a tothom,tant per aquella persona que estigui interessada en conèixer el mètode, com per aquells que desitgin ampliar els seus coneixements

La teva visita


Nota: únicamente s'admeten visitants en les dates mostrades aquí

Visites múltiples

Ets benvingut/a a visitar-nos més d’una sola vegada , així que si vols, torna a utilitzar aquest formulari per a una altra visita en un altre mòdul.

Visites de diversos dies

Si desitges visitar-nos més d’un dia en el mateix mòdul de formació, inscriu-te pel primer dia utilitzant aquest formulari web i després envia’ns un correu electrònic amb la resta de dates en les que t’agradaria venir.

Les teves dades


Camps opcionals

Si us plau omple també els camps opcionals, ja que això ens ajudarà a conéixer la teva localització i quina de les formacions és la millor per a tu.

Nota important:

  1. Com a visitant, participes en els nostres cursos sota el teu compte i risc i assumeixes tota la responsabilitat en participar en les activitats de la nostra formació.
  2. El temps d’ensenyança dels nostres formadors està reservat per als estudiants matriculats en els nostres programes de formació. Per aquesta raó, si us plau, no facis preguntes durant l’horari de classe i respecta també les pauses dels nostres formadors. En cas de dubtes o preguntes, l’equip d’organització estarà encantat de respondre-les i/o posar-te en contacte amb els nostres formadors, si és necessari.
  3. Si us plau, no distribueixis follets o publicitat durant la formació, així com durant les pauses i abans o després de les hores de classe.
  4. L’organitzador no assumeix cap responsabilitat per les pertinences personals dels participants en el lloc de la formació o en qualsevol altre lloc.
  5. Si us plau, no utilitzis el nostre local abans, durant o després de les classes per a la pràctica d’altres mètodes de moviment com a ioga, pilates, estiraments, etc.
  6. Tenim molts visitants a les nostres formacions de Feldenkrais. Som conscients que molts de vosaltres sou professors meravellosos i en sabeu molt. No obstant això, visites la nostra formació com a convidat i no com a professor. Si us plau, respecta que els nostres estudiants s’han inscrit per a aprendre del nostre equip educatiu i no intentis ensenyar-los el que saps o corregir el que estan fent, ja sigui a les pauses o a la classe.
  7. Depenent del moment en què ens visitis, pot passar que a causa del procés continu de la formació, se’t demani que només observis una fase en particular i que no practiquis. Si us plau, respecta-ho.
  8. Quan els nostres estudiants fan treball pràctic (usant les seves mans sobre una altra persona) o Integració Funcional, no pots practicar amb ells. Si a tú et sembla bé i també al nostre equip educatiu, els nostres estudiants poden practicar amb tú, però tú no pots treballar sobre ells.

Transferència segura de dades (SSL) * camp obligatori

Si us plau, pren nota de la nostra política de privacitat.

.

 


Opcions de visita

1. Com a participant convidat per un dia

És possible visitar la formació en tot moment. El primer dia és GRATUïT. Nota: No podem garantir la teva participació si la formació está en el seu 2n, 3r o 4rt any. Si el nivell de la classe és avaçat , només podràs assistir com a espectador.

2. Com a participant per a dos o més dies.

Durant el primer any de formació es possible participar en els mòduls independents, o dies solts d’un mòdul, sense l’obligació de completar la formació, abonant la tarifa habitual aplicable a cada dia de formació. (El primer día és GRATUÏT.) Nota: És recomenable començar el primer dia del mòdul, encara que també és possible incorporar-se més endavant.

3. Com a frofessor o estudiant visitant del Mètode Feldenkrais

Per a professors graduats de Feldenkrais, practicants o estudiants d’altres formacions, el preu seria de 45€ diaris (Estocolm: 725,00 kr). Nota: És recomenable començar el primer dia del mòdul , encara que també és possible incorporar-se més endavant.

4. Com a professor o estudiant del Mètode Feldenkrais que s’hagi format o s’estigui formant amb nosaltres.

Si ets estudiant d’una de les nostres formacions de Feldenkrais o ja t’has graduat en una de les nostres formacions , el preu seria de 30€ diaris (Estocolm: 450,00 kr). Aquest preu s’aplicaria també si desitges participar en alguna altra de les nostres formacions.