This website uses cookies for its necessary functions and we also use Google Analytics. If you continue to surf the site, you agree to the use of cookies. Further details can be found in our privacy policy.

Visita’ns gratis en una formació i experimenta el Feldenkrais!

Ens és molt grat comptar amb visitants a les nostres formacions. Una formació és un espai obert per a tothom,tant per aquella persona que estigui interessada en conéixer el Mètode, com per aquells que desitgin ampliar els seus coneixements.

La teva visita


Nota: únicamente s'admeten visitants en les dates mostrades aquí

Visites múltiples

Ets benvingut/a a visitar-nos més d’una sola vegada , així que si vols, torna a utilitzar aquest formulari per a una altra visita en un altre mòdul.

Visites de diversos dies

Si et vols quedar més d’un dia per mòdul, si us plau posa’t en contacte amb nosaltres.

Les teves dades


Camps opcionals

Si us plau omple també els camps opcionals, ja que això ens ajudarà a conéixer la teva localització i quina de les formacions és la millor per a tu.

Nota important

  1. Com a visitant, participes en els cursos sota la teva pròpia responsabilitat. L’institut organitzador només respon per dolor o imprudència greu.
  2. El treball que realitzen els formadors està reservat per als estudiants de la formació.Per aquest motiu et preguem que t’abstinguis d’efectuar qualsevol tipus de pregunta durant el temps de la formació.
  3. Et preguem també que respectis les pauses, ben merescudes, dels formadors i et dirigeixis en cas que tinguis dubtes o preguntes, a l’equip organitzatiu.
  4. Si us plau, et preguem que t’abstinguis de repartir cap informació, follet o publicitat, durant tota la formació, així com a les pauses, o a la sortida.
  5. L’Institut Feldenkrais es reserva el dret de cancel·lar la invitacióa aquelles persones que suposin un obstàcle a la dinàmica general del curs o molesti a la resta d’ estudiants o formadors, alterant el desenvolupament normal de la formació.

Transferència segura de dades (SSL) * camp obligatori

Please note our privacy policy.


Opcions de visita

1. Com a participant convidat per un dia

És possible visitar la formació en tot moment. El primer dia és GRATUïT. Nota: No podem garantir la teva participació si la formació está en el seu 2n, 3r o 4rt any. Si el nivell de la classe és avaçat , només podràs assistir com a espectador.

2. Com a participant per a dos o més dies.

Durant el primer any de formació es possible participar en els mòduls independents, o dies solts d’un mòdul, sense l’obligació de completar la formació, abonant la tarifa habitual aplicable a cada dia de formació. (El primer día és GRATUÏT.) Nota: És recomenable començar el primer dia del mòdul, encara que també és possible incorporar-se més endavant.

3. Com a frofessor o estudiant visitant del Mètode Feldenkrais

Per a professors graduats de Feldenkrais, practicants o estudiants d’altres formacions, el preu seria de 45€ diaris (Estocolm: 725,00 kr). Nota: És recomenable començar el primer dia del mòdul , encara que també és possible incorporar-se més endavant.

4. Com a professor o estudiant del Mètode Feldenkrais que s’hagi format o s’estigui formant amb nosaltres.

Si ets estudiant d’una de les nostres formacions de Feldenkrais o ja t’has graduat en una de les nostres formacions , el preu seria de 25€ diaris (Estocolm: 450,00 kr). Aquest preu s’aplicaria també si desitges participar en alguna altra de les nostres formacions.