Aquest lloc web utilitza cookies de Google Analytics per analitzar la conducta dels nostres visitants mitjançant el seu consentiment, si fa clic a “Ok, accepto”. Pot consultar més detalls a la nostra política de privacitat.

Directors

El nostre equip internacional de directors té una àmplia experiència en la direcció de cursos de Feldenkrais i programes de formació. Els nostres estudiants es poden concentrar completament en el seu procés d’aprenentatge en un entorn propici i encoratjador.

Equip pedagògic

Els equips pedagògics, guiats pels seus directors Paul Newton i Mara Fusero, estan composats per un equip d’excelents formadors d’ Europa, Amèrica, Àsia i Austràlia, reconeguts i valorats mundialment. Ens porten un gran tresor d’experiències en múltiples àrees d’ aplicació que desitgen compartir amb els seus alumnes. Alguns d’ells van tenir fins i tot la sort de poder treballar amb el propi Moshé Feldenkrais.

Formadors

Mentors

També convidem a professors experimentats del Mètode Feldenkrais a participar en el programa de formació. Vénen recolzats respaldados per una àmplia experiència professional en molts i molt diversos camps de treball , son apassionats del mètode i gaudeixen realment compartint els seus coneixements i experiències amb els alumnes. Considerem molt important el poder crear víncles entre els estudiants i els nostres colegues i així brindar una mentoria continuada al llarg de tota la formació.