Directors

El nostre equip internacional de directors té una àmplia experiència en la direcció de cursos de Feldenkrais i programes de formació. Els nostres estudiants es poden concentrar completament en el seu procés d’aprenentatge en un entorn propici i encoratjador.

Equip pedagògic

Els equips pedagògics, guiats pels seus directors Paul Newton i Mara Fusero, estan composats per un equip d’excelents formadors d’ Europa, Amèrica, Àsia i Austràlia, reconeguts i valorats mundialment. Ens porten un gran tresor d’experiències en múltiples àrees d’ aplicació que desitgen compartir amb els seus alumnes. Alguns d’ells van tenir fins i tot la sort de poder treballar amb el propi Moshé Feldenkrais.

Formadors

Mentors, docents i col·laboradors

Els mentors acompanyen als nostres estudiants al llarg del seu programa de formació. Els mentors són professors experimentats de Feldenkrais que ja posseeixen una àmplia experiència laboral en diverses àrees i gaudeixen transmetent els seus coneixements i experiència als nostres alumnes.
Convidem regularment a docents que combinen el Mètode Feldenkrais amb altres disciplines i camps de coneixement. Aquests docents ofereixen cursos i seminaris especials o presenten els seus innovadors enfocaments en els nostres cursos de formació.
Els nostres col·laboradors aporten molts anys d’experiència en diverses àrees de treball. Garanteixen l’adequat funcionament dels nostres cursos i són un important suport per als nostres estudiants i formadors.