This website uses cookies for its necessary functions and we also use Google Analytics. If you continue to surf the site, you agree to the use of cookies. Further details can be found in our privacy policy.

Directors

El nostre equip internacional de directors té una àmplia experiència en la direcció de cursos de Feldenkrais i programes de formació. Els nostres estudiants es poden concentrar completament en el seu procés d’aprenentatge en un entorn propici i encoratjador.

Equip pedagògic

Els equips pedagògics, guiats pels seus directors Paul Newton i Mara Fusero, estan composats per un equip d’excelents formadors d’ Europa, Amèrica, Àsia i Austràlia, reconeguts i valorats mundialment. Ens porten un gran tresor d’experiències en múltiples àrees d’ aplicació que desitgen compartir amb els seus alumnes. Alguns d’ells van tenir fins i tot la sort de poder treballar amb el propi Moshé Feldenkrais.

Formadors

Mentors

També convidem a professors experimentats del Mètode Feldenkrais a participar en el programa de formació. Vénen recolzats respaldados per una àmplia experiència professional en molts i molt diversos camps de treball , son apassionats del mètode i gaudeixen realment compartint els seus coneixements i experiències amb els alumnes. Considerem molt important el poder crear víncles entre els estudiants i els nostres colegues i així brindar una mentoria continuada al llarg de tota la formació.