This website uses cookies for its necessary functions and we also use Google Analytics. If you continue to surf the site, you agree to the use of cookies. Further details can be found in our privacy policy.

Formadora Assistent

Caro van Iersel

Amsterdam, Països Baixos- formadora assistent des de 2007

Caro van Iersel té formació en teràpia física i ha estat treballant com a professional de Feldenkrais des que es va graduar en el programa de formació de Nova York/ Nova Jersey el 1991 amb Anat Baniel.
A la seva consulta privada, primer a Nova York i més tard als Països Baixos, ha treballat amb clients de totes les edats. Ha impartit classes i tallers a terapeutes, professors de ioga, actors i a treballadors en el seu propi lloc de treball.
Al 1999 va participar en l’organització de la primera organització internacional de professors de Feldenkrais d’Amsterdam, dirigida per Larry Goldfarb i Arlyn Zones. Des d’aleshores ha col·laborat assíduament en les formacions d’Amsterdam també com a ajudant i codirectora.
Entre d’altres, ha realitzat els programes Mentoring Mentors de Larry Goldfarb i desenvolupament infantil amb Chava Shelhay, per aprofundir encara més en la seva comprensió de l’aprenentatge i el desenvolupament.
Durant molt de temps la Caro ha treballat amb estudiants i companys de feina, aprenent i ensenyant en grups d’estudi i supervisió.

Caro ensenya en les següents formacions