Formadora Assistent

Caro van Iersel

Amsterdam, Països Baixos- formadora assistent des de 2007

Caro van Iersel té formació en teràpia física i ha estat treballant com a professional de Feldenkrais des que es va graduar en el programa de formació de Nova York/ Nova Jersey el 1991 amb Anat Baniel.
A la seva consulta privada, primer a Nova York i més tard als Països Baixos, ha treballat amb clients de totes les edats. Ha impartit classes i tallers a terapeutes, professors de ioga, actors i a treballadors en el seu propi lloc de treball.
Al 1999 va participar en l’organització de la primera organització internacional de professors de Feldenkrais d’Amsterdam, dirigida per Larry Goldfarb i Arlyn Zones. Des d’aleshores ha col·laborat assíduament en les formacions d’Amsterdam també com a ajudant i codirectora.
Entre d’altres, ha realitzat els programes Mentoring Mentors de Larry Goldfarb i desenvolupament infantil amb Chava Shelhay, per aprofundir encara més en la seva comprensió de l’aprenentatge i el desenvolupament.
Durant molt de temps la Caro ha treballat amb estudiants i companys de feina, aprenent i ensenyant en grups d’estudi i supervisió.