Formadora Assistent

Dr. Shelagh O'Neill

Regne Unit- formadora assistent des de 2011

Shelagh es va formar inicialment com a mestra d’escola i va treballar amb infants i adolescents en escoles del Regne Unit, així com amb adults a Suècia i Dinamarca. Va fer un Màster en educació seguit d’un Doctorat centrat en la investigació de la comprensió que els infants petits tenen sobre la comunicació.

Feldenkrais li va oferir una manera de descobrir l’educació centrada en la persona, cosa que ella valorava enormement però que s’estava fent cada cop més complicat en contextos institucionals. Shelagh es va convertir en professional de Feldenkrais el 1990 en la formació de Londres 1.

Des de llavors, Shelagh ha estat professora de Feldenkrais a temps complet, desenvolupant una pràctica general alhora que treballa amb organitzacions com Circo-Media i la Welsh National Opera. Ha posat especial èmfasi en el desenvolupament de cursos d’una setmana de duració per a les persones que volen aprofundir en Feldenkrais però no volen formar-se com a professionals.

És membre del comitè fundador del Feldenkrais Guild del Regne Unit i ha estat membre d’aquest comitè durant més de 15 anys, incloent el temps que va exercir com a tresorera. També ha estat membre del comitè de la IFF (International Feldenkrais Federation), així com del Consell Europeu. Shelagh és Formadora Assistent des de 2011.