Director i fundador de l'institut

Patricio Simon

Neuropsicòleg de professió, Patricio va entrar en contacte amb el Mètode Feldenkrais durant els seus anys universitaris i immediatament va quedar fascinat per l’eficàcia i la bellesa d’aquesta forma de treball amb l’ésser humà.
Mentre realitzava la seva formació per convertir-se en professor del Mètode, Patricio va començar a col·laborar amb altres programes a tot Alemanya i va organitzar cursos de formació avançats per a professionals de Feldenkrais, treballant 6 mesos l’any amb els millors mestres d’aquella època.

Després de la seva graduació Patricio ja tenia una àmplia experiència impartint classes d’ATM i tallers a diferents ciutats d’Alemanya i havia adquirit extensos i molt valuosos coneixements treballant amb fisioterapeutes, dentistes, infermeres i inclòs professionals del golf.

Durant més de 4 anys Patricio va treballar com a neuropsicòleg en un hospital neurològic quan, degut a la seva prèvia experiència en organitzant cursos de formació de Feldenkrais se’l va requerir per a crear la primera formació professional de Feldenkrais a Madrid. A causa de l’èxit de la col·laboració, Patricio va inaugurar amb Paul Newton l’ Institut Feldenkrais Espanya al 2009.

Durant més de 10 anys Patricio també ha col·laborat amb Michael Krugman, el fundador del Sounder Sleep System™ i ha ajudat amb èxit a formar professors del Sistema Sounder Sleep a Alemanya, França, Suïssa, EE.UU i els Països Baixos. Enriquit per la seva experiència com a professor de Feldenkrais i neuropsicòleg, Patricio també ha ensenyat a centenars de persones a utilitzar el Sounder Sleep System per a millorar la qualitat del seu son i superar l’ insomni.
Patricio viu a Madrid i a Hamburg/ Alemanya i viatja regularment als programes de formació de Barcelona, Sant Sebastià, Màlaga, Lisboa i Estocolm.