Mentor

Ettore Porcari

Milà, Itàlia

Després d’abandonar l’esport de competició degut a diverses lesions de genoll, Ettore va decidir dedicar-se a la recerca de “L’ésser humà en l’esport” des d’un punt de vista diferent.

Va probar, de forma exitosa, diferents tipus de massatges terapèutics (massatge esportiu i d’altres estils), però aviat va adonar-se que un simple enfocament muscular no és suficient: sense el coneixement i la consciència del moviment, no es pot canviar realment cap acció, ni assolir el rendiment desitjat.

El seu raonament que l’habilitat atlètica és el resultat de l’organització humana i funcional, en comptes de la simple mecànica, va portar a Ettore a acostar-se al Mètode Feldenkrais. Va obtenir el certificat Professional de Feldenkrais el 1992.
Ettore és un apassionat de la Integració Funcional i per això dedica el seu temps a treballar principalment amb esportistes i persones de diferents entorns esportius.

Des de 1998 Ettore és president del Centre Feldenkrais A.S.C.D. a Milà, on ha organitzat 7 Formacions de Feldenkrais (Milà- Levico 5 i Monferrato 2).

Ettore practica arts marcials (Mei Hua Zhuang) i també és professional de la Medicina Tradicional Xinesa.
Treballa a Milà i viu en una granja al cor de Monferrato, on te cura d’una vinya, un hort i alguns animals.