This website uses cookies for its necessary functions and we also use Google Analytics. If you continue to surf the site, you agree to the use of cookies. Further details can be found in our privacy policy.

Mentor

Ettore Porcari

Milà, Itàlia

Després d’abandonar l’esport de competició degut a diverses lesions de genoll, Ettore va decidir dedicar-se a la recerca de “L’ésser humà en l’esport” des d’un punt de vista diferent.

Va probar, de forma exitosa, diferents tipus de massatges terapèutics (massatge esportiu i d’altres estils), però aviat va adonar-se que un simple enfocament muscular no és suficient: sense el coneixement i la consciència del moviment, no es pot canviar realment cap acció, ni assolir el rendiment desitjat.

El seu raonament que l’habilitat atlètica és el resultat de l’organització humana i funcional, en comptes de la simple mecànica, va portar a Ettore a acostar-se al Mètode Feldenkrais. Va obtenir el certificat Professional de Feldenkrais el 1992.
Ettore és un apassionat de la Integració Funcional i per això dedica el seu temps a treballar principalment amb esportistes i persones de diferents entorns esportius.

Des de 1998 Ettore és president del Centre Feldenkrais A.S.C.D. a Milà, on ha organitzat 7 Formacions de Feldenkrais (Milà- Levico 5 i Monferrato 2).

Ettore practica arts marcials (Mei Hua Zhuang) i també és professional de la Medicina Tradicional Xinesa.
Treballa a Milà i viu en una granja al cor de Monferrato, on te cura d’una vinya, un hort i alguns animals.

Ettore ensenya en les següents formacions