This website uses cookies for its necessary functions and we also use Google Analytics. If you continue to surf the site, you agree to the use of cookies. Further details can be found in our privacy policy.

Director Pedagògic

Thomas Farnbacher

Llac Chiem, Alemanya

Thomas va arribar al Mètode Feldenkrais des de diferents disciplines de moviment: arts marcials, dansa, massatges i fisioteràpia. El naixement dels seus fills el van portar a intensos estudis sobre els aspectes del desenvolupament.

Va completar la seva formació el 1995 a Viena. Es va dedicar molts anys exclusivament al seu treball com a professional i formador. És un dels primers graduats del programa de formació JKA pel treball amb infants amb necessitats especials. El Jeremy Krauss Approach (JKA) és una forma única d’ajudar als infants amb necessitats especials a aprendre, créixer i a desenvolupar-se i està basat en el treball del Dr. Feldenkrais.

Thomas te l’habilitat de relacionar els seus coneixements i experiència en arts marcials amb el Mètode Feldenkrais. Parla alemany, anglès i portuguès i viu a Chiemsee (Alemanya).

Thomas ensenya en les següents formacions