This website uses cookies for its necessary functions and we also use Google Analytics. If you continue to surf the site, you agree to the use of cookies. Further details can be found in our privacy policy.

Directora Pedagògica

Dra. Mara Fusero

Milà, Itàlia - Formadora des de 2010

La Dra. Mara Fusero és la directora pedagògica de la formació de Feldenkrais BARCELONA INTERNACIONAL 1, 2 & 3 i a més és directora d’altres programes professionals a Itàlia.

És diplomada en fisioteràpia i està certificada com a psicòloga. Des de l’any 2010 és formadora del Mètode Feldenkrais ensenyant de manera regular en vàries formacions de Feldenkrais. La seva formació te un impacte profund en el seu estil d’ensenyar, enriquint-lo en termes d’exactitud, coneixement i aplicacions de l’anatomia funcional.
També imparteix cursos de post-formació de Feldenkrais i supervisa a professors del mètode a Itàlia i a l’estranger.
Mara Fusero és membre fundador de l’AIIMF (Associació Italiana de professors del Mètode Feldenkrais), Directora Científica del Centro de Feldenkrais® ASCD i imparteix cursos del Mètode Feldenkrais per a fisioterapeutes els quals estan reconeguts pel Ministeri de Salut amb crèdits ECM.
Paral·lelament manté la seva pràctica privada amb el Mètode Feldenkrais impartint classes d’ Autoconsciència a Través del Moviment (ATM) i sessions individuals.


Seminaris amb Mara

Mara ensenya en les següents formacions