This website uses cookies for its necessary functions and we also use Google Analytics. If you continue to surf the site, you agree to the use of cookies. Further details can be found in our privacy policy.

Mentora

Liza Dardik

Barcelona, Espanya

Liza Dardik és professora acreditada del Mètode Feldenkrais i mentora de la formació Barcelona Internacional I. Realitza la seva formació en el Mètode Feldenkrais a Buenos Aires, en la primera formació de parla hispana als anys 1994-1998.
Anteriorment es va forma en la Llicenciatura d’Educació Física i en Psicologia Social a Argentina.

Resideix a la ciutat de Barcelona des de l’any 2002 i des d’aleshores imparteix classes de Consciència Postural a través del moviment de manera grupal, així com també classes individuals d’Integració Funcional.

La seva manera d’encarar el treball és a partir de la pregunta: Cóm poden trobar les persones major comoditat i millor disposició pels moviments que requereix la vida diària? En quina mesura es pot comptar amb recursos que facilitin a les persones aquelles accions i postures necessàries per funcionar? Cóm ajudar a les persones en aquesta escolta interior perquè, allà on s’apropa un límit, trobin variacions? Cóm evitar la fixació en un hàbit de moviment i aprendre a observar-lo?